Φωτιά τώρα στα Βίλια: Δείτε που έχει διακοπεί η κυκλοφορία

Φωτιά τώρα στα Βίλια: Δείτε Φωτιά τώρα στα Βίλια: Δείτε

Σε διακοπές της κυκλοφορίας οχημάτων στην περιοχή των Βιλίων, λόγω της φωτιάς που είναι σε εξέλιξη, προχώρησε πριν από λίγο η Τροχαία.

Η κίνηση των οχημάτων στην Παλαιά Εθνική Οδό Ελευσίνας - Θηβών, από την 33 χ/θ ( Άγιος Χριστόφορος) έως την 30 χ/θ, έχει διακοπεί προσωρινά και στα δυο ρεύματα κυκλοφορίας και η κίνηση των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω του αυτοκινητόδρομου ΠΑΘΕ.

Ειδικότερα, η κυκλοφορία έχει διακοπεί στην Εθνική Οδό Ελευσίνας Θηβών, από το ύψος του κόμβου Βιλίων, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Θήβα.

Ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις κινητοποιήθηκαν στην περιοχή, έπειτα από τη νέα φωτιά που έχει ξεσπάσει στην περιοχή.

Η φωτιά, σύμφωνα με την Πυροσβεστική, έχει ξεσπάσει κοντά στον οικισμό Προφήτης Ηλίας.

Στο σημείο έσπευσαν και επιχειρούν 50 πυροσβέστες με 20 οχήματα, 2 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, ενώ από αέρος συνδράμουν 6 ελικόπτερα και 5 αεροσκάφη.

Σημειώνεται ότι στην περιοχή πνέουν ισχυροί άνεμοι, που φτάνουν έως και σε 8 μποφόρ ενώ, ενεργοποιήθηκε και το 112 για προληπτική εκκένωση προς Ψάθα.

Σύμφωνα με την πυροσβεστκή, η φωτιά στην περιοχή Κάζα, οριοθετήθηκε στο νότιο κομμάτι, και στο δυτικό κομμάτι δίνεται μάχη αυτή τη στιγμή να μην επεκταθεί σε Κιθαιρώνα και Βίλια.

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.