Κορονοϊός: Πρόστιμα ύψους 127.500 ευρώ για παραβάσεις των μέτρων προστασίας

Κορονοϊός: Πρόστιμα ύψους Κορονοϊός: Πρόστιμα ύψους

Σύμφωνα με την Εθνική Αρχή Διαφάνειας, οι αρμόδιες ελεγκτικές υπηρεσίες διενήργησαν την Παρασκευή 20 Αυγούστου, συνολικά 199.020 ελέγχους και κατέγραψαν 311 περιπτώσεις παράβασης των μέτρων επιδημιολογικού συναγερμού.

Συνολικά από την ΕΛΑΣ, το Λιμενικό Σώμα, την ΕΑΔ, τη ΔΙΜΕΑ, το ΣΕΠΕ, τις Περιφέρειες και τη Δημοτική Αστυνομία, επιβλήθηκαν πρόστιμα ύψους 127.500 ευρώ. Η Ελληνική Αστυνομία επιφορτίστηκε με τον κύριο όγκο των ελέγχων (108.816).

Οι κυριότερες παραβάσεις αφορούσαν τη μη χρήση μάσκας σε εσωτερικούς χώρους, τη μη τήρηση αποστάσεων, καθώς και τη μη τήρηση της αναστολής λειτουργίας/ειδικών κανόνων λειτουργίας του κλάδου.

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.