Απίστευτο τροχαίο στη Φθιώτιδα: Αυτοκίνητο... προσγειώθηκε μέσα σε σπίτι, μετά από «τρελή» κούρσα (εικόνες)

Απίστευτο τροχαίο στη Απίστευτο τροχαίο στη

Μέσα σε σπίτι βρέθηκε αυτοκίνητο στη Φθιώτιδα, μετά από «τρελή« κούρσα. Ο οδηγός απεγκλωβίστηκε και μεταφέρθηκε με ιδιωτικό αυτοκίνητο στο Κέντρο Υγείας Μακρακώμης.

Ένα απίστευτο τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε νωρίς το βράδυ της Πέμπτης (19/08) στο χωριό Παλαιόκαστρο του Δήμου Μακρακώμης στη Φθιώτιδα στο δρόμο που έρχεται από Φουρνά. Αυτοκίνητο... προσγειώθηκε μέσα σε σπίτι, μετά από «τρελή» κούρσα.

Πιο αναλυτιά, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες 50χρονος έχασε τον έλεγχο του οχήματός του το οποίο κατέληξε σε αυλή μεταξύ δύο σπιτιών, όπου βρισκόταν εξωτερικό οίκημα. Η σύγκρουση ήταν σφοδρή και το αυτοκίνητο σφήνωσε στο σημείο, εγκλωβίζοντας και τον οδηγό του σε αυτό.

troxaio atixima autokinito spiti palaiokastro makrakwmi fthiotida lamiareport.gr 1

Σύμφωνα με το «lamiareport.gr» με τη βοήθεια κατοίκων απεγκλωβίστηκε και μεταφέρθηκε με ιδιωτικό αυτοκίνητο στο Κέντρο Υγείας Μακρακώμης, όπου διαπιστώθηκε ότι δεν είχε τραυματιστεί σοβαρά, ωστόσο ήταν εμφανώς σοκαρισμένος.

Το ΑΤ Σπερχειάδας διενεργεί την προανάκριση για τη διερεύνηση των αιτιών του ατυχήματος.

troxaio atixima autokinito spiti palaiokastro makrakwmi fthiotida lamiareport.gr 2

troxaio atixima autokinito spiti palaiokastro makrakwmi fthiotida lamiareport.gr 3

(πληροφορίες από «lamiareport.gr»)

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.