«Έπεσε» το Facebook, τι συνέβη

«Έπεσε» το Facebook, τι συνέβη «Έπεσε» το Facebook, τι συνέβη

Χρήστες, παραπονιούνται ότι δεν μπορούσαν να συνδεθούν στο Facebook.

Εδώ και λίγη ώρα, κάποιοι χρήστες του Facebook δηλώνουν οτι αδυνατούν να συνδεθούν στους λογαριασμούς τους ενώ, τους εμφανίζει μήνυμα πως το μέσο βρίσκεται προσωρινά εκτός λειτουργίας.

«To Facebook θα είναι σύντομα και πάλι κοντά σας. Προς το παρόν, το Facebook είναι εκτός λειτουργίας, για λόγους συντήρησης. Σε λίγα λεπτά, όμως, θα μπορείτε και πάλι να συνδεθείτε», έγραφε το μήνυμα, σε κάποιους χρήστες που επιχείρησαν νωρίτερα να συνδεθούν στους λογαριασμούς τους.

Το πρόβλημα ωστόσο, φαίνεται να έχει πλέον αποκατασταθεί και οι περισσότεροι χρήστες κατάφεραν να συνδεθούν κανονικά στον λογαριασμό τους.

facebook

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.