Μαρουσάκης - Καιρός: «Μια βροχή θα μας σώσει» - Πότε αναμένονται καταιγίδες (εικόνα)

Μαρουσάκης - Καιρός: «Μια Μαρουσάκης - Καιρός: «Μια

Ο παρατεταμένος καύσωνας και η συνεχόμενη ξηρασία δημιουργεί μεγάλη ανάγκη για βροχές. Η πρόγνωση του μετεωρολόγου Κλέαρχου Μαρουσάκη για τον καιρό και τις πιθανότητες βροχής.

«Μια βροχή θα μας σώσει… Ας ελπίσουμε αγαπητές φίλες και αγαπητοί φίλοι να επαληθευτούν τα προγνωστικά μας στοιχεία που θέλουν μπόρες και τοπικές καταιγίδες τις αμέσως επόμενες ώρες. Να προσέχετε και να είστε ασφαλείς!», έγραψε συγκεκριμένα ο ίδιος, ενώ στο γράφημα που κοινοποίησε καταγράφεται η εν λόγω εκτίμηση.

Υπενθυμίζεται πως σύμφωνα και με την ΕΜΥ, «τοπικές βροχές και καταιγίδες αναμένονται σε Θράκη, Μακεδονία, Θεσσαλία, Σποράδες και βόρεια Εύβοια» σήμερα, Πέμπτη.

Σε ό,τι αφορά την Αττική, η ΕΜΥ ανέφερε πως ο καιρός αρχικά θα είναι αίθριος αλλά και ότι «βαθμιαία θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές κυρίως στα δυτικά και τα βόρεια», εκτίμησε η υπηρεσία.

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.