Απίστευτο και όμως αληθινό: Οπλισμένος δράστης ενημέρωσε ότι γίνεται ληστεία στην τράπεζα με... χειρόγραφο σημείωμα (βίντεο)

Απίστευτο και όμως αληθινό: Απίστευτο και όμως αληθινό:

Ο δράστης φέρεται να έδειξε σημείωμα στους υπαλλήλους στο γκισέ της τράπεζας, το οποίο έγραφε «ΛΗΣΤΕΙΑ», και στη συνέχεια προέταξε το όπλο του.

Στιγμές τρόμου έζησαν, εργαζόμενοι και πελάτες σε τράπεζα στην Καλαμαριά, λίγο μετά τις 11 το πρωί της Πέμπτης, καθώς έγιναν μάρτυρες ένοπλης ληστείας.

Ο δράστης μάλιστα σύμφωνα με το GrTimes φέρεται να έδειξε χειρόγραφο σημείωμα στους υπαλλήλους στο γκισέ της τράπεζας το οποίο έγραφε “ΛΗΣΤΕΙΑ” και στη συνέχεια προέταξε το όπλο του. Ευτυχώς από την ένοπλη ληστεία δεν σημειώθηκε κανένα τραυματισμός.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πρόκειται για έναν άνδρα ηλικίας περίπου 50 χρόνων ενώ, άγνωστο μέχρι αυτή την ώρα αν και πόσα χρήματα απέσπασε από το Ταμείο του υποκαταστήματος, που βρίσκεται στην οδό Σμύρνης.

Η ΕΛΑΣ πάντως, έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό αυτή την ώρα στην ευρύτερη περιοχή, για τον εντοπισμό τουλάχιστον ενός δράστη, ο οποίος φέρεται να είναι οπλισμένος.

{https://youtu.be/kQ2YnFkfIUw}

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.