Βαρυμπόμπη: Ο παλαίμαχος φωτορεπόρτερ Αλέκος Βουτσαράς στα αποκαΐδια του σπιτιού του (βίντεο)

Βαρυμπόμπη: Ο παλαίμαχος Βαρυμπόμπη: Ο παλαίμαχος

Συγκλονίζει ο βετεράνος φωτορεπόρτερ, Αλέκος Βουτσαράς που είδε το σπίτι το σπίτι του να καταστρέφεται από τη φωτιά που έκαψε τη Βαρυμπόμπη αλλά αρνείται πεισματικά να το εγκαταλείψει!

Ο παλαίμαχος φωτορεπόρτερ, Αλέκος Βουτσαράς, με τον φακό του απαθανάτισε μερικά από τα μεγαλύτερα γεγονότα της παγκόσμιας ιστορίας των τελευταίων 60 ετών...

Πολυτεχνείο, Βιετνάμ, Λίβανος, Παλαιστίνη, Γιουγκοσλαβί... Όμως χρειάστηκαν μόλις λίγα λεπτά για να γίνει το πολύτιμο αυτό αρχείο μαζί με το σπίτι του στη Βαρυμπόμπη, όμοιο με σκηνικό πολέμου. Σαν κι αυτά που φωτογράφιζε στις ανταποκρίσεις του.

Εδώ και επτά ημέρες κοιμάται σ’ ένα ράντζο κάτω από το καμένο πεύκο στην αυλή του, γύρω από τα αποκαΐδια.

Κι όμως, παρά τις αντιξοότητες αρνείται να εγκαταλείψει το σπίτι του ή έστω ό,τι έμεινε από αυτό, όπως ένα μικρό μποστάνι ακριβώς δίπλα στο σπίτι του. Αυτό σώθηκε από την καταστροφική μανία της φωτιάς.

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.