Θεμιστοκλέους: «Εμβολιασμένο το 52,5% του γενικού πληθυσμού»

Θεμιστοκλέους: Θεμιστοκλέους:

Στην πορεία του προγράμματος εμβολιασμού του πληθυσμού κατά της Covid-19 αναφέρθηκε στη σημερινή τακτική ενημέρωση από το υπουργείο Υγείας ο γενικός γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, Μάριος Θεμιστοκλέους.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τον κ. Θεμιστοκλέου 25.000 εμβολιασμοί έχουν πραγματοποιηθεί μέχρι αυτή τη στιγμή σήμερα, Δευτέρα, 16 Αυγούστου με τη μέρα να αναμένεται να κλείσει στους 30.000 εμβολιασμούς.

«Σήμερα, ξεπεράσαμε τους 11.000.000 εμβολιασμούς από την πρώτη μέρα του προγράμματος», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Θεμιστοκλέους.

Ποσοστό 55,6% του γενικού πληθυσμού έχουν λάβει τη μία δόση, ποσοστό που αναλογεί στο 65% επί του ενήλικου πληθυσμού.

Ποσοστό 52,5% επί του γενικού πληθυσμού έχει εμβολιαστεί πλήρως, ποσοστό που αναλογεί στο 61,6% επί του ενήλικου πληθυσμού.

Ακόμη, τις τελευταίες 10 ημέρες, 72.000 συμπολίτες μας έχουν κλείσει ημερομηνία για το πρώτο ραντεβού τους.

Σε εξέλιξη βρίσκεται και ο κατ' οίκον εμβολιασμός, ενώ ταυτόχρονα γίνονται δράσεις για τον εμβολιασμό Ρομά, αστέγων και μεταναστών.

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.