Φωτιά στη Βαρυμπόμπη: Εκτάκτως στο Συντονιστικό Κέντρο Επιχειρήσεων ο Μητσοτάκης

Φωτιά στη Βαρυμπόμπη: Φωτιά στη Βαρυμπόμπη:

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μεταβαίνει στο Ενιαίο Συντονιστικό Κέντρο Επιχειρήσεων του Πυροσβεστικού Σώματος, στο Χαλάνδρι.

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μεταβαίνει στο Ενιαίο Συντονιστικό Κέντρο Επιχειρήσεων του Πυροσβεστικού Σώματος, στο Χαλάνδρι.

Επιστρέφει η Λίνα Μενδώνη

Στην Αθήνα επιστρέφει εκτάκτως η υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λίνα Μενδώνη, λόγω της μεγάλης πυρκαγιάς στη Βαρυμπόμπη και της εγγύτητάς της στο τέως βασιλικό Κτήμα στο Τατόι.

Η Λίνα Μενδώνη βρισκόταν στη Μύκονο, όπου θα εγκαινίαζε σήμερα στις 8.30 μμ. την έκθεση στο Αρχαιολογικό Μουσείο Μυκόνου «Το Αρχιπέλαγος φλέγεται».

Υπενθυμίζεται ότι έχουν εκκενωθεί τέσσερις οικισμοί, Μορτέρο, Αδάμες, Φασίδερη και Βαρυμπόμπη. Οι πυροσβέστες δίνουν μάχη σε τρία μέτωπα με σκοπό να οριοθετηθεί πριν πέσει η νύχτα.

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.