Φωτιά στη Βαρυμπόμπη: Μεγάλη επιχείρηση για τη διάσωση των αλόγων των ιππικών ομίλων της περιοχής

Φωτιά στη Βαρυμπόμπη: Φωτιά στη Βαρυμπόμπη:

Μια ευρείας κλίμακας επιχείρηση στήθηκε στη Βαρυμπόμπη, εν μέσω της ανεξέλεγκτης φωτιάς στην περιοχή για τη διάσωση των αλόγων της περιοχής.

Μεγάλη επιχείρηση για την απομάκρυνση και διάσωση των αλόγων των ιππικών ομίλων της Βαρυμπόμπης έχει στηθεί εδώ και ώρες.

Όπως ανέφερε στο κρατικό πρακτορείο ο Στέλιος Σταυρουλάκης του Αθλητικού Κέντρου Ιππασίας Βαρυμπόμπης που συσταγέζεται με τον ιππικό όμιλο Mega Sport, όλα τα άλογα της περιοχής από τους ιππικούς ομίλους που έχουν πρόβλημα λόγω της πυρκαγιάς συγκεντρώνονται και απομακρύνονται με φορτηγά με προορισμό το Ιππικό Κέντρο στο Μαρκόπουλο.

Έχουν μεταφερθεί και διασωθεί από την περιοχή σχεδόν 100 άλογα. Σύμφωνα με τη μαρτυρία του, μερικά από τα άλογα που έχουν διασωθεί δεν είναι σε πολύ καλή κατάσταση λόγω των υψηλών θερμοκρασιών, αλλά είναι αισιόδοξος ότι θα επανέλθουν γρήγορα καθώς απομακρύνονται από την περιοχή, όπου, όπως λέει στο κρατικό πρακτορείο, η κατάσταση γίνεται ακόμα δυσκολότερη όσο περνάει ώρα λόγω του καπνού και της στάχτης στην ατμόσφαιρα.

Ο κ. Σταυρουλάκης εκτιμά ότι σε περίπου 2 με 3 ώρες θα έχουν καταφέρει να απομακρύνουν όλα τα διασωθέντα άλογα από την περιοχή. Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής, άλογα προσπαθώντας να ξεφύγουν από τη φωτιά από ιππικούς ομίλους που καίγονται έφτασαν μέχρι την πλατεία της Βαρυμπόμπης.

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.