Μεγάλη φωτιά: Τουλάχιστον 70 άτομα απεγκλώβισε η ΕΛΑΣ σε Βαρυμπόμπη και Θρακομακεδόνες

Μεγάλη φωτιά: Τουλάχιστον 70 Μεγάλη φωτιά: Τουλάχιστον 70

Μαίνεται η φωτιά στη Βαρυμπόμπη, δραματικές στιγμές και απεγκλωβισμοί 70 ατόμων, όπως ανακοίνωσε η Ελληνική Αστυνομία.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. πάνω από 70 άτομα έχουν απεγκλωβιστεί από Βαρυμπόμπη, Αδάμες και Θρακομακεδόνες, την ώρα που η φωτιά εξακολουθεί να μαίνεται.

Με ασφάλεια απομακρύνθηκαν οι περισσότεροι από τους πολίτες στη Βαρυμπόμπη που είχαν αναφέρει εγκλωβισμό σε διάφορα σημεία, λόγω της πυρκαγιάς, με τηλεφωνήματα στην Άμεση Δράση.

Όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, πέρασε ο κίνδυνος και για αστυνομικούς που είχαν παγιδευτεί μαζί με πυροσβέστες σε σημείο κοντά στην πυρκαγιά.

Επρόκειτο για μία ομάδα ΔΙΑΣ που βρίσκονταν μαζί με πυροσβέστες στο σημείο όπου όμως εκτονώθηκε η κατάσταση και πλέον μπορούν να απομακρυνθούν χωρίς κίνδυνο.

Επίσης, από τις 14 αναφορές για εγκλωβισμούς παραμένουν ακόμη τρεις σε εκκρεμότητα χωρίς ωστόσο να φαίνεται ότι υπάρχει άμεσος κίνδυνος.

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.