Ανεξέλεγτη η φωτιά στο Καλέντζι Κορινθίας: Συνελήφθη ένας άνδρας για εμπρησμό (βίντεο)

Ανεξέλεγτη η φωτιά στο Ανεξέλεγτη η φωτιά στο

Ανεξέλεγκτη παραμένει η φωτιά στο Καλέντζι με ισχυρούς ανέμους να πνέουν στην περιοχή. Συνελήφθη άνδρας για εμπρησμό.

Συνεχίζεται η μεγάλη μάχη με τις φλόγες στο Καλέντζι Κορινθίας, όπου ξέσπασε φωτιά το μεσημέρι της Παρασκευής. Παρά την ολονύχτια μάχη με τις φλόγες των πυροσβεστών η φωτιά συνεχίζει να καίει ανεξέλεγκτα ενώ με το πρώτο φως της ημέρας οι πυροσβεστικές δυνάμεις ενισχύθηκαν. Στο σημείο έσπευσαν και εναέρια μέσα και συγκεκριμένα δύο αεροσκάφη και δύο ελικόπτερα.

Η δασική πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στην περιοχή Καλέντζι Κορινθίας, είναι σε εξέλιξη και επιχειρούν 129 πυροσβέστες με 8 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 25 οχήματα, ενώ περιοδικά επιχειρούν 9 Α/Φ (4 CL 415 και 5 CL 215) και 3 Ε/Π. Συνδρομή παρέχουν ο Ε.Σ., υδροφόρες ΟΤΑ και μηχανήματα έργου.

Η φωτιά κατέστρεψε καλλιέργειες με σταφίδες, ελιές και πεύκα.

korinthos241

korinthos24 Συνελήφθη άνδρας για εμπρησμό

Στη σύλληψη ενός άνδρα προχώρησαν οι ανακριτικοί υπάλληλοι της ΠY Κορίνθου για τη φωτιά στο Καλέντζι.

Σύμφωνα με το korinthostv.gr, το συγκεκριμένο άτομο θεωρείται υπαίτιο πρόκλησης εμπρησμού από αμέλεια σε αγροτοδασική έκταση.

Για τα ανωτέρω περιστατικά ενημερώθηκε σχετικώς η αρμόδια εισαγγελική αρχή.

{https://youtu.be/mn9D5DnyqZU}

{https://youtu.be/IYaPEZFPpGk}

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.