Βράδυ Σαββάτου με το «Φεγγάρι του Ελαφιού»

Βράδυ Σαββάτου με το Βράδυ Σαββάτου με το

Το βράδυ του Σαββάτου, 24 του μηνός έρχεται η πανσέληνος του Ιουλίου που θα ολοκληρωθεί στις 05:36 το πρωί της Κυριακής. Η πανσέληνος του Ιουλίου ονομάζεται «Φεγγάρι του Ελαφιού» ή «Πανσέληνος του Κεραυνού».

Σύμφωνα με τη ΝASA, η Σελήνη θα είναι ακριβώς απέναντι από τον Ήλιο το βράδυ της Παρασκευής 23 Ιουλίου 2021, όμως για πολλές χώρες μεταξύ αυτών και η Ελλάδα, το φεγγάρι θα βρίσκεται στην κορύφωσή του, το Σάββατο στις 24/7.

Μάλιστα, το ολόγιoμο φεγγάρι θα φαίνεται για περίπου τρεις ημέρες, από το απόγευμα της Πέμπτης έως το πρωί της Κυριακής.

Την Παρασκευή 23 Ιουλίου 2021 (την ημέρα της πανσελήνου), η ανατολή του Ήλιου έγινε στις 6:02 και το ηλιοβασίλεμα στις 20:27.

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.