Οι ιδανικές παραλίες για μπάνιο το Σαββατοκύριακο - Ο καιρός και το μελτέμι που επιστρέφει

Οι ιδανικές παραλίες για Οι ιδανικές παραλίες για

Το μελτέμι έχει κάνει την εμφάνιση του ξανά, με τους βοριάδες στο Αιγαίο να φτάνουν τα 6-7 και τοπικά 8 μποφόρ. Έτσι, και στην Αττική θα επικρατήσουν ισχυροί βόρειοι-βορειοανατολικοί άνεμοι ειδικά τις θερμές ώρες της ημέρας το Σαββατοκύριακο.

Το Σάββατο, στα νότια παράλια της Αττικής θα επικρατούν βόρειοι-βορειοανατολικοί άνεμοι με ένταση 4-5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέσα στο Σαρωνικό και η μέγιστη θερμοκρασία θα φτάσει τους 32 - 33 οC.

Στα παράλια της ανατολικής Αττικής, θα πνέουν βορειοανατολικοί άνεμοι με ένταση 6 μποφόρ, οπότε η θάλασσα θα είναι κυματώδης. Η μέγιστη θερμοκρασία θα φτάσει τους 30οC.

Στα παράλια της δυτικής Αττικής, θα πνέουν άνεμοι βόρειων διευθύνσεων με ένταση 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι σχετικά ήρεμη και η μέγιστη θερμοκρασία θα αγγίξει τους 32-33οC.

Τέλος, στα παράλια της βόρειας Αττικής, θα πνέουν βόρειοι-βορειοανατολικοί άνεμοι με ένταση 5 μποφόρ, οπότε και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η μέγιστη θερμοκρασία θα αγγίξει τους 31-32οC.

Γενικά αίθριος καιρός με λίγες νεφώσεις θα επικρατήσει στο νομό.

Χάρτης καιρικών συνθηκών στις παραλίες της Αττικής το Σάββατο

Την Κυριακή, στα νότια παράλια της Αττικής θα επικρατούν βόρειοι-βορειοανατολικοί άνεμοι με ένταση 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέσα στο Σαρωνικό και η μέγιστη θερμοκρασία θα φτάσει τους 32-33οC.

Στα παράλια της ανατολικής Αττικής, θα πνέουν βορειοανατολικοί άνεμοι με ένταση έως και 7 μποφόρ, οπότε η θάλασσα θα είναι έντοντα κυματώδης. Η μέγιστη θερμοκρασία θα φτάσει τους 30οC.

Στα παράλια της δυτικής Αττικής, θα πνέουν άνεμοι βόρειων διευθύνσεων με ένταση 5-6 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι σχετικά ήρεμη και η μέγιστη θερμοκρασία θα αγγίξει τους 31-32οC.

Τέλος, στα παράλια της βόρειας Αττικής, θα πνέουν βόρειοι-βορειοανατολικοί άνεμοι με ένταση 5 και τοπικά 6 μποφόρ, οπότε και η θάλασσα θα είναι ταραγμένη, κυρίως προς το Γραμματικό (Σέσι). Η μέγιστη θερμοκρασία θα αγγίξει τους 31-32οC.

Γενικά αίθριος καιρός με λίγες παροδικές νεφώσεις θα επικρατήσει στο νομό.

Χάρτης καιρικών συνθηκών στις παραλίες της Αττικής την Κυριακή

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.