Φολέγανδρος: Τι είπε ο γυναικοκτόνος πριν μπει στο πλοίο για να μεταφερθεί στις φυλακές Κορυδαλλού (βίντεο)

Φολέγανδρος: Τι είπε ο Φολέγανδρος: Τι είπε ο

Ο 30χρονος δολοφόνος της Γαρυφαλλιάς στη Φολέγανδρο ξεκίνησε από τη Νάξο με πλοίο που θα τον μεταφέρει στον Πειραια και από εκεί θα μεταφερθεί στις φυλακές Κορυδαλλού.

Συνοδεία ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων επιβιβάστηκε στο πλοίο προκειμένου να οδηγηθεί από την Νάξο στις φυλακές του Κορυδαλλού, ο καθ’ ομολογία δολοφόνος της Γαρυφαλλιάς στη Φολέγανδρο.

Φτάνοντας στο λιμάνι συνοδεία αστυνομικών και με χειροπέδες αρκέστηκε μπροστά στους δημοσιογράφους να πει 3 λέξεις: «συγγνώμη για όλα.»

Στη συνέχεια επιβιβάστηκε στο πλοίο που θα τον μεταφέρει στον Πειραιά και στη συνέχεια θα μεταφερθεί στις φυλακές Κορυδαλλού.

Σοκ προκαλεί το ιατροδικαστικό πόρισμα

α σημάδια στη σορό της άτυχης κοπέλας δείχνουν απίστευτη βιαιότητα. Ο ιατροδικαστής Ηλίας Μπογιόκας, που διενήργησε τη νεκροψία – νεκροτομή, κατέληξε στο συμπέρασμα ότι ο 30χρονος την χτύπησε άγρια, την έσυρε στα βράχια και την έριξε από τον γκρεμό για να καταλήξει ζωντανή μέσα στο νερό.

Κάποιες από τις κακώσεις που είχε το θύμα στο πρόσωπο και το κεφάλι, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, προήλθαν από τα χτυπήματα που της προκάλεσε ο 30χρονος.

Σε ό,τι αφορά τα σημάδια από γδάρσιμο στην πλάτη, αυτά προήλθαν από τα βράχια, καθώς μετά τα χτυπήματα που δέχθηκε, η Γαρυφαλλιά έχασε την ισορροπία της και ο δράστης την έσυρε στο έδαφος.

Στη συνέχεια την πέταξε ζωντανή στη θάλασσα, με τον θάνατό της να οφείλεται σε πνιγμό.

Προφυλακιστέος ο δολοφόνος

Ο 30χρονος καθ’ ομολογίαν δολοφόνος κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας οδηγήθηκε λίγο μετά τις 10.00 σήμερα το πρωί ενώπιον του ανακριτή.

Μπήκε στο κτίριο της Εισαγγελίας με σκυμμένο το κεφάλι, την ώρα που κόσμος που είχε μαζευτεί από έξω και τον αποδοκίμαζε με πανό και συνθήματα κατά της πατριαρχίας.

0 30χρονος απολογήθηκε με υπόμνημα, αλλά οι ισχυρισμοί δεν έπεισαν ανακριτή και εισαγγελέα οι οποίοι τον έκριναν προφυλακιστέο.

Παράλληλα, διατάχθηκε η διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης.

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.