«Μπλόκο» σε τεράστια ποσότητα ναρκωτικών στον Πειραιά - Πώς οι Αρχές βρήκαν πάνω από 300 κιλά κοκαΐνης

«Μπλόκο» σε τεράστια «Μπλόκο» σε τεράστια

Οι ελληνικές Αρχές κινήθηκαν υπό άκρα μυστικότητα μετά από πληροφορίες που είχαν ότι από την Λατινική Αμερική είχε φύγει μια μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών και έτσι... ανακάλυψαν πάνω από 300 κιλά κοκαΐνης σε εμπορευματοκιβώτια. 

Οι ελληνικές Αρχές κατάφεραν «μπλόκο» σε ποσότητα βάρος πάνω από 300 κιλών κοκαΐνης στο λιμάνι του Πειραιά. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Δίωξη Ναρκωτικών, μετά από επιχείρηση σε εμπορευματοκιβώτια σε συγκεκριμένο χώρο στο λιμάνι του Πειραιά, εντόπισε τη μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών.

Με βάση τα όσα έχουν γίνει γνωστά, η πληροφορία που είχαν οι ελληνικές Αρχές ήταν ότι από την Λατινική Αμερική είχε φύγει μια μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών, η οποία ήταν κρυμμένη σε τσουβάλια καφέ.

Τελικά, οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ εντόπισαν πάνω από 100 εμπορευματοκιβώτια μέσα στο λιμάνι του Πειραιά και συγκεκριμένα στο τελωνείο και την Τετάρτη (21/07) έκαναν επιχείρηση και εντόπισαν τη συγκεκριμένη ποσότητα της κοκαΐνης.

Σημειώνεται ότι η επιχείρηση έγινε σε συνεργασία με την αμερικανική Δίωξη Ναρκωτικών (DEA) αλλά και το ΣΔΟΕ και αυτή την ώρα η έρευνα συνεχίζεται, ενώ έχει ανοίξει μία παράλληλη έρευνα για τα πρόσωπα που εμπλέκονται στη μεταφορά της μεγάλης ποσότητας κοκαΐνης. 

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.