Σοβαρό τροχαίο στην Κρήτη: Στην εντατική 21χρονος άνδρας

Σοβαρό τροχαίο στην Κρήτη: Σοβαρό τροχαίο στην Κρήτη:

Δυο νέοι άνθρωποι δίνουν μάχη για τη ζωή τους στο νοσοκομείο, μετά από σοβαρό τροχαίο στο Λασίθι (Κρήτη). Ιδιαίτερα κρίσιμη η κατάσταση 21χρονου άνδρα. 

Πολύ σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης (21/07) στο οδικό δίκτυο της Κρήτης με θύματα δύο νέους άνδρες, που δίνουν μάχη για τη ζωή τους στο νοσοκομείο. Ιδιαίτερα κρίσιμη η κατάσταση 21χρονου άνδρα.

Σύμφωνα με το «cretapost.gr», όλα συνέβησαν στο παλαιό εθνικό δίκτυο Ιεράπετρας – Σητείας, όταν το όχημα στο οποίο επέβαιναν δύο 21χρονοι ξέφυγε της πορείας του με αποτέλεσμα να προσκρούσει σε σταθερό σημείο.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έσπευσε στην περιοχή του ατυχήματος και παρέλαβε τους δύο νεαρούς μεταφέροντάς τους στο νοσοκομείο Ιεράπετρας. Ο οδηγός εισήχθη στην Χειρουργική, ενώ ο συνοδηγός που φέρει σοβαρά τραύματα διασωληνώθηκε και μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο, όπου έκανε εισαγωγή στην Εντατική.

Σημειώνεται πως η κατάσταση της υγείας του 21χρονου συνοδηγού θεωρείται ιδιαίτερα κρίσιμη.

(πληροφορίες από cretapost.gr)

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.