Θρίλερ στο Πήλιο: 5χρονος επέπλεε αναίσθητος, σωτήριες κινήσεις από ναυαγοσώστες

Θρίλερ στο Πήλιο: 5χρονος Θρίλερ στο Πήλιο: 5χρονος

Πανικός και αναστάτωση προκλήθηκαν χθες το απόγευμα (13/07/2021) στα Καλά Νερά όταν λουόμενοι εντόπισαν ένα παιδί, ηλικίας περίπου 5 ετών, να επιπλέει στη θάλασσα.

Ο πατέρας του 5χρονου, με καταγωγή από τη Σερβία, άρχισε να τρέχει σοκαρισμένος προκειμένου να βοηθήσει τον γιο του, ανασύροντάς τον στην ακτή σε ημιλιπόθυμη κατάσταση.

Οι σκηνές που ακολούθησαν δραματικές. Στο σημείο προσέτρεξαν οι ναυαγοσώστες της παραλίας που άρχισαν να κάνουν καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση στον 5χρονο, ενώ κινητοποιήθηκε και δύο γιατροί που βρίσκονταν εκεί κοντά.

Το αγοράκι συνήλθε και άρχισε να κλαίει. Παρελήφθη άμεσα από πλήρωμα ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου για παροχή πρώτων βοηθειών.

Το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου διενεργεί προανάκριση για το περιστατικό.

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.