Ιωάννινα: Συνέλαβαν την «εισπράκτορα» οργάνωσης απατεώνων με... τζίρο άνω των 500.000 ευρώ

Ιωάννινα: Συνέλαβαν την Ιωάννινα: Συνέλαβαν την

Χειροπέδες πέρασαν οι αστυνομικοί σε μια γυναίκα στα Ιωάννινα, η οποία είχε καταφέρει να αποσπάσει ποσά που ξεπερνούν τα 500.000 ευρώ από ανυποψίαστους πολίτες.

Πρόκειται για μέλος εγκληματικής οργάνωσης που δραστηριοποιούνταν σε τηλεφωνικές απάτες, σύμφωνα με την Ασφάλεια Ιωαννίνων.

Η οργάνωση εξαπατούσε με τη μέθοδο δήθεν ατυχήματος στενών συγγενικών προσώπων που είχαν άμεση ανάγκη χρημάτων για την εγχείρησή τους.

Χαρακτηριστικό, σύμφωνα με την αστυνομία, είναι πως ισχυρίζονταν ότι υπήρχε άμεσος κίνδυνος ακρωτηριασμού αν δεν καταβάλλονταν τα χρήματα για την επιτυχημένη εγχείρηση.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η κατηγορούμενη, ήταν «εισπράκτορας» της οργάνωσης και συνελήφθη μόλις είχε παραλάβει από ανυποψίαστο πολίτη 12.200 ευρώ.

Οι περιπτώσεις που επιχείρησαν να αποσπάσουν χρήματα ανέρχονται στις 44 και το συνολικό προσδοκούμενο όφελος σε 516.000 ευρώ.

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.