Γλυκά Νερά: «Ο 32χρονος πιλότος έχει χαρακτηριστικά serial killer» (βίντεο)

Γλυκά Νερά: «Ο 32χρονος Γλυκά Νερά: «Ο 32χρονος

Χαρακτηριστικά serial killer διέγνωσε η εγκληματολόγος Δήμητρα Τσίτση, στον 32χρονο συζυγοκτόνο.

Προμελετημένο χαρακτήρισε το έγκλημα στα Γλυκά Νερά, η εγκληματολόγος Δήμητρα Τσίτση μιλώντας στον κυπριακό σταθμό ΣΙΓΜΑ, σχετικά με την εξέλιξη της υπόθεσης. «Το έγκλημα στα Γλυκά Νερά φαίνεται να ήταν προμελετημένο και δεν εννοώ απαραιτήτως ότι ήταν ένα μήνα πριν, μπορούσε να είχε προμελετηθεί 1-2 ώρες πριν», σημείωσε.

Και πρόσθεσε: «Δεν θεωρώ, συνέχισε, ότι πρόκειται για έγκλημα εν βρασμώ ψυχής καθώς ο πνιγμός έχει να κάνει με κάποιο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα για να καταλήξει το θύμα και ο θύτης προλαβαίνει να σκεφτεί το τι συνέβη», πρόσθεσε.

Παράλληλα η εγκληματολόγος, χαρακτήρισε τον 32χρονο «εξαιρετικά καλό ηθοποιό», τονίζοντας πως εγκληματολογικά η συμπεριφορά του παραπέμπει σε serial killer. «Πρόκειται για έναν άνθρωπο με μορφωτικό επίπεδο και ψηλό δείκτη νοημοσύνης, λόγω του επαγγέλματος του, άτομο της διπλανής πόρτας που δεν απασχόλησε ξανά τις Αρχές, η συμπεριφορά του αυτή εγκληματολογικά μου θυμίζει χαρακτηριστικά ενός κατά συρροή δολοφόνου».

{https://www.youtube.com/watch?v=NSMrJCY5KYE&t=134s}

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.