Ζάκυνθος: Παραδόθηκε η 27χρονη «τσιλιαδόρος» για τη δολοφονία της συζύγου του Ντίμη Κορφιάτη

Ζάκυνθος: Παραδόθηκε η Ζάκυνθος: Παραδόθηκε η

Παραδόθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Ζακύνθου η 27χρονη φερόμενη ως «τσιλιαδόρος» στην υπόθεση της δολοφονίας της Χριστίνας Κλουτσινιώτη, συζύγου του Ντίμη Κορφιάτη, τον περασμένο Ιούνιο.

Η γυναίκα εμφανίστηκε με τον δικηγόρο και μία συγγενή της, ενώ όπως προέκυψε κρυβόταν στο νησί όλες τις ημέρες. Η 27χρονη σήμερα θα κρατηθεί και θα οδηγηθεί την Τετάρτη στην ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση, σύμφωνα με το imerazante.gr.

Νωρίτερα, με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, οδηγήθηκαν στη φυλακή ο 39χρονος φερόμενος ως εκτελεστής, ο 38χρονος φερόμενος ως οδηγός της μοτοσυκλέτας που χρησιμοποίησαν οι δράστες κατά την επίθεση στο ζεύγος Κορφιάτη, αλλά και ο φερόμενος ως οδηγός του σκάφους που τους μετέφερε εκτός Ζακύνθου.

Αντίθετα, ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους αφέθηκαν τρεις από τους συλληφθέντες.

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.