Η Λατινοπούλου ξαναχτυπά, δηλώνει υπέρ του συνεδρίου για τη γονιμότητα

Η Λατινοπούλου ξαναχτυπά, Η Λατινοπούλου ξαναχτυπά,

Την άποψη της για το συνέδριο γονιμότητας το οποίο ακυρώθηκε μετά τη θύελλα αντιδράσεων που προκλήθηκαν λόγω του σποτ, εξέφρασε μέσω των social media η Αφροδίτη Λατινοπούλου.

«Σε μια χώρα που τα δυο μεγαλύτερα προβλήματά της είναι η υπογεννητικότητα και το λαθρομεταναστευτικό, ακυρώθηκε λόγω της πολιτικής ορθότητας ένα συνέδριο που αφορούσε την υπογεννητικότητα. Επιστήμονες όπως ο κ. Πάντος έγιναν βορά των δικαιωματιστών του πληκτρολογίου. Κατάντια», έγραψε η κ. Λατινοπούλου.

Screenshot 14

Σημειώνεται ότι οι δηλώσεις της για τα πρότυπα ομορφιάς είχαν προκαλέσει "σεισμό" φτάνοντας έως τη Βουλή.

Η κ. Λατινοπούλου είχε δημοσιεύσει ένα βίντεο στο Facebook με λεζάντα «η αξύριστη γυναικεία μασχάλη ως το νέο «πρότυπο» ομορφιάς που προσπαθούν να μας επιβάλλουν».

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.