Ζάκυνθος: Προφυλακίστηκαν τρεις, άλλοι τρεις ελεύθεροι με όρους για τη δολοφονία της συζύγου Κορφιάτη

Ζάκυνθος: Προφυλακίστηκαν Ζάκυνθος: Προφυλακίστηκαν

 Και οι έξι φέρονται να έχουν εμπλοκή στη μαφιόζικη επίθεση κατά του επιχειρηματία Ντίμη Κορφιάτη με θύμα τελικά την Χριστίνα Κλουτσινιώτη, στη Ζάκυνθος.

Σε πολύωρες ανακρίσεις υποβάλλονται οι επτά συλληφθέντες που φέρονται να έχουν εμπλακεί στη μαφιόζικη επίθεση κατά του επιχειρηματία Ντίμη Κορφιάτη που τελικά στοίχισε τη ζωή 37χρονης συζύγου του Χριστίνας Κλουτσινιώτη, τον περασμένο Ιούνιο στον Άγιο Σώστη, στη Ζάκυνθο.

Με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, έχουν προφυλακιστεί και έχουν ήδη μεταφερθεί σε σωφρονιστικό κατάστημα της χώρας τρεις από τους συλληφθέντες και πιο συγκεκριμένα ο 39χρονος φερόμενος ως εκτελεστής της 37χρονης, ο 38χρονος φερόμενος ως οδηγός της μοτοσυκλέτας που χρησιμοποίησαν οι δράστες κατά την επίθεση στο ζεύγος Κορφιάτη, αλλά και ο φερόμενος ως οδηγός του σκάφους που τους μετέφερε εκτός Ζακύνθου.

Τέλος, ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους αφέθηκαν τρεις από τους συλληφθέντες, ενώ σήμερα το μεσημέρι θα απολογηθεί και ο έβδομος.

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.