Χανιά: Προφυλακίστηκε ο 35χρονος για βιασμό 16χρονης

Χανιά: Προφυλακίστηκε ο Χανιά: Προφυλακίστηκε ο

Προφυλακιστέος μετά την απολογία του στην ανακρίτρια Χανίων, κρίθηκε 35χρονος από την περιοχή της Κισσάμου που συνελήφθη από τις Αρχές κατηγορούμενος για βιασμό και αποπλάνηση ανηλίκων κοριτσιών, καθώς και άλλες αξιόποινες πράξεις.

Ο συλληφθείς απολογήθηκε κατηγορούμενος για οκτώ αδικήματα, όπως αυτά του βιασμού, της αποπλάνησης, της παραγωγής και κατοχής υλικού παιδικής πορνογραφίας, της προσέλκυση παιδιών για γενετήσιους λόγους κατά συρροή και της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας κατ' εξακολούθηση.

Στη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του αναφέρονται παραβάσεις των νόμων περί όπλων και περί ναρκωτικών, αλλά και απειλή και απόπειρα παράνομης βίας κατ' εξακολούθηση.

Ο 35χρονος φέρεται ότι χρησιμοποιώντας ψεύτικο προφίλ σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης προσέλκυε ανήλικα κορίτσια από πολλές περιοχές της Κρήτης. Κατά την απολογία του δεν αποδέχθηκε τις κατηγορίες του βιασμού και της αποπλάνησης.

Το χρονικό της υπόθεσης

Ένα από τα κορίτσια συνάντησε τον 35χρονο με αποτέλεσμα να την αποπλανήσει. Τότε ήταν 16 χρόνων. Όταν στη συνέχεια το κορίτσι αρνήθηκε να τον ξανασυναντήσει, αυτός άρχισε να την εκβιάζει ότι θα δημοσιοποιούσε άσεμνο υλικό δικό της, αναγκάζοντάς την έτσι με τη βία και παρά τη θέλησή της σε σεξουαλική πράξη.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε μετά από έρευνα της αστυνομίας του Α.Τ. Κισάμου. Οι αστυνομικοί είχαν προχωρήσει σε έρευνα καθώς υπήρχαν πληροφορίες για παράνομη δράση του 35χρονου. Κατά την έρευνα οι αστυνομικοί της Κισάμου ανακάλυψαν ότι το κινητό του ήταν γεμάτο με άσεμνες φωτογραφίες, βίντεο και ηχογραφήσεις ανήλικων κοριτσιών.

Στη συνέχεια κάλεσαν τα κορίτσια να καταθέσουν τι γνωρίζουν και εκείνα είπαν πώς τα είχε προσεγγίσει. Ένα από αυτά, το τότε 16χρονο κορίτσι, νυν ενήλικη, αποκάλυψε στους αστυνομικούς ότι την είχε πείσει να τον συναντήσει με αποτέλεσμα να την αποπλανήσει και εκβιάζοντάς την μετά να τη βιάζει.

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.