Ανήλικοι μπούκαραν στο σπίτι του φίλου τους για 100 ευρώ και μια σαμπάνια

Ανήλικοι μπούκαραν στο Ανήλικοι μπούκαραν στο

Οι δύο ανήλικοι που εκμεταλλεύτηκαν την απουσία των γονιών του 15χρονου τον έβρισαν, τον απείλησαν και τον χτύπησαν. 

Προβληματισμό προκαλεί ένα νέο περιστατικό βίας με πρωταγωνιστές ανήλικους, το Σάββατο που μας πέρασε. Συγκεκριμένα δύο 17χρονοι εισέβαλαν στο σπίτι 15χρονου φίλου τους ο οποίος ήταν μόνος του, τον χτύπησαν και τον απείλησαν για να του πάρουν χρήματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι δυο 17χρονοι εκμεταλλεύτηκαν την απουσία από το σπίτι των γονιών ενός 15χρονου φίλου τους, με αποτέλεσμα να εισβάλουν σε αυτό, να τον βρίσουν, να τον χτύπησαν και να τον απειλήσουν.

Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε στους αστυνομικούς ο 15χρονος, οι δύο 17χρονοι έψαξαν όλους τους χώρους του σπιτιού, κάνοντας μάλιστα και ζημιές, άρπαξαν 15 ευρώ που βρήκαν κι ένα μπουκάλι σαμπάνιας φεύγοντας για λίγη ώρα.

Τότε, ο ανήλικος ειδοποίησε τη θεία του για το περιστατικό, η γυναίκα πήγε στο σπίτι και του έδωσε το χρηματικό ποσό των 100 ευρώ, με τον 15χρονο να το αφήνει -κατόπιν εντολής των φίλων του που συνέχισαν να τον ενοχλούν τηλεφωνικά- στο χρηματοκιβώτιο, απ’ όπου και το πήραν.

Όταν επέστρεψαν σπίτι οι γονείς του ανήλικου, πήγαν στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής και κατήγγειλαν το περιστατικό.

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.