Έρευνα των αδιάφθορων της ΕΛ.ΑΣ για έξι χαμένους ασυρμάτους από το Α.Τ. Ομόνοιας

Έρευνα των αδιάφθορων της Έρευνα των αδιάφθορων της

 Η αλλαγή διαχειριστή στο Α.Τ. Ομόνοιας, οι ενέργειες που δεν έγιναν και η έφοδος της υπηρεσίας εσωτερικών υποθέσεων

Μεγάλη έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη από την υπηρεσία εσωτερικών υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας για τους χαμένους ασυρμάτους, που έκαναν φτερά μέσα από το αστυνομικό τμήμα της Ομόνοιας.

Λίγες ημέρες, λοιπόν μετά την αποκάλυψη ότι αστυνομικός νοίκιαζε ασύρματο σε κακοποιούς για 2000 ευρώ το μήνα μια νέα υπόθεση με έξι φορητούς ψηφιακούς πομποδέκτες έρχεται να αναστατώσει την αστυνομία και να προκαλέσει την εύλογη έρευνα των αδιάφθορων αδιάφθορους της ΕΛΑΣ.

Από την αλλαγή διαχειριστή τον Νοέμβριο του 2020 αποκαλύφθηκε ότι από την παράδοση οπλισμού, χρημάτων και υλικών, έλειπαν έξι ασύρματοι.

Τότε, ενημερώθηκε ο διοικητής του τμήματος, ωστόσο δεν έγινε καμία ενέργεια, όπως συνέβη και όταν έγινε αναφορά στην αρμόδια υπηρεσία της ΕΛ.ΑΣ. τον Ιανουάριο του 2021.

Η απώλεια των έξι ασυρμάτων τεχνολογίας tetra δηλώθηκε τον Ιούνιο του 2021, όταν και σημειώθηκε έφοδος των «αδιάφθορων» της Ελληνικής Αστυνομίας στο συγκεκριμένο αστυνομικό τμήμα.

Πλέον, κανείς δεν μπορεί να προσδιορίσει ούτε ποιος είναι ο «παραλήπτης» τους, αλλά ούτε σε ποια χρονική στιγμή εξαφανίσθηκαν από το εν λόγω αστυνομικό τμήμα, το οποίο θεωρείται από τις πιο κρίσιμες υπηρεσίες για την αστυνόμευση της Αθήνας.

 

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.