Άνοιξαν οι ουρανοί στην Αττική: Πολλά προβλήματα από την έντονη καταιγίδα (βίντεο)

Άνοιξαν οι ουρανοί στην Άνοιξαν οι ουρανοί στην

Σφοδρή καταιγίδα ξεκίνησε στην Αττική με πολλές περιοχές να πλημμυρίζουν. Έντονη βροχόπτωση στο κέντρο της Αθήνας και σε άλλες περιοχές, έντονα προβλήματα στα Σεπόλια και σε άλλες περιοχές.

Ο καιρός άρχισε να δείχνει ήδη τα δόντια του και στην Αττική. Σύμφωνα με πληροφορίες, ήδη βρέχει καταρρακτωδώς στο κέντρο της Αθήνας και σε πολλές περιοχές της Αττικής. Η βροχή συνοδεύεται από κεραυνούς. Έντονο πρόβλημα στα Σεπόλια όπου η βροχή δημιούργησε «χειμάρρους» με αποτέλεσμα να παρασέρνουν κάδους απορριμμάτων και άλλα υλικά.

Έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων εξέδωσε νωρίτερα η ΕΜΥ

Όπως αναφέρει:

Ισχυρές βροχές και καταιγίδες, που θα συνοδεύονται από μεγάλη συχνότητα κεραυνών και κατά τόπους από χαλαζοπτώσεις, προβλέπονται από σήμερα Παρασκευή (11-06-2021) το μεσημέρι και αύριο Σάββατο (12-06-2021) σε όλη σχεδόν την ηπειρωτική χώρα.

Πιο αναλυτικά, ισχυρές βροχές και καταιγίδες προβλέπονται:

1. Σήμερα Παρασκευή (11-06-2021) από το μεσημέρι κατά τόπους στα ηπειρωτικά. Πρόσκαιρη ύφεση των φαινομένων αναμένεται τις βραδινές ώρες.

2. Αύριο Σάββατο (12-06-2021), κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, κατά τόπους στα ηπειρωτικά. Τις βραδινές ώρες τα ισχυρά φαινόμενα θα εξασθενήσουν.

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.