Greek Mafia: Ποιος είναι ο συνδετικός κρίκος Μπερδέση - Κορφιάτη

Greek Mafia: Ποιος είναι ο Greek Mafia: Ποιος είναι ο

Στο μικροσκόπιο των Αρχών βρίσκονται όλες οι πρόσφατες εκτελέσεις που αποδίδονται στον πόλεμο των κυκλωμάτων της νύχτας, αναζητώντας κάποια σύνδεση με τον πυγμάχο ή το περιβάλλον του.

Μία προς μία εξετάζουν οι αστυνομικοί τις πρόσφατες δολοφονίες που αποδίδονται στον πόλεμο των μαφιόζων και αναζητούν σε καθεμιά από τις υποθέσεις οποιαδήποτε πιθανή σύνδεση με τον πυγμάχο Τάσο Μπερδέση ή το περιβάλλον του, ώστε να μπει μια βάση στην έρευνα.

Στο πλαίσιο αυτό εξετάζεται πιθανή σύνδεση της δολοφονίας του Τάσου Μπερδέση με τη δολοφονία που έγινε στις 7 Μαΐου, στο κέντρο της Ζακύνθου, όταν ο επιχειρηματίας Ντίμης Κορφιάτης έπεσε νεκρός μπροστά στο Γραφείο Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων από τις σφαίρες του Καλάσνικοφ που κρατούσε ένας από τους δύο φονιάδες, οι οποίοι του είχαν στήσει καρτέρι.

Tι σχέση μπορεί να έχουν η περσινή απόπειρα δολοφονίας του Ζακυνθινού επιχειρηματία και τελικά η δολοφονία του με την άγρια εκτέλεση του πυγμάχου Τάσου Μπερδέση στη Βάρη το πρωί της Δευτέρας 31 Μαΐου;

Πριν από χρόνια, όταν ο Τάσος Μπερδέσης φαίνεται να διατηρούσε φιλίες και επαφές με τη νύχτα της Πάτρας, είχε γνωριστεί με έναν μπράβο της Αχαΐας, ο οποίος για κάποιον λόγο φαίνεται να ήξερε πρόσωπα και πράγματα για τον Ντίμη Κορφιάτη.

Τότε ο Μπερδέσης είχε αθωωθεί από όλες τις κατηγορίες που τον βάραιναν. Όμως ο φίλος του και μπράβος της νύχτας μπήκε στη φυλακή και εκεί φαίνεται πως ανέπτυξε ιδιαίτερες γνωριμίες με κάποια κυκλώματα. Αυτή την άκρη του νήματος φέρεται να ιχνηλατεί η ΕΛ.ΑΣ. προκειμένου να βρει μια άκρη που θα της επιτρέψει να διαλευκάνει κάποιες πτυχές ή να ανακαλύψει ένα σημαντικό ίχνος το οποίο θα την οδηγήσει στους δολοφόνους του πυγμάχου Τάσου Μπερδέση.

Ο επιχειρηματίας Ντ. Κορφιάτης φέρεται σε προγενέστερη κατάθεσή του να είχε κατονομάσει τον μπράβο που είχε αναπτύξει σχέσεις με τον Μπερδέση.

Ειδικότερα, ο Κορφιάτης είχε ισχυριστεί πως ο πρώην συγκατηγορούμενος του Μπερδέση «γνώριζε» για την ενέδρα θανάτου που είχε στηθεί πέρυσι τον Ιούνιο στη Ζάκυνθο και η οποία είχε ως αποτέλεσμα να δολοφονηθεί η γυναίκα του.

Αυτή η σύνδεση μεταξύ των τριών, είναι κάτι που πρέπει να εξεταστεί περισσότερο σύμφωνα με τους αστυνομικούς, ενώ στο μικροσκόπιο μπαίνουν και άλλες υποθέσεις του 39χρονου πυγμάχου.

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.