Σάκης Αρναούτογλου: Αλλάζει ο καιρός από Δευτέρα, «μία ψύχρα θα την έχουμε»

Σάκης Αρναούτογλου: Σάκης Αρναούτογλου:

Σε... παύση μπαίνει το καλοκαίρι το επόμενο διάστημα, καθώς διατηρείται η ψύχρα και η αίσθηση του κρύου. Η πρόβλεψη για τον καιρό από τον Σάκη Αρναούτογλου.

Όπως ανέφερε ο μετεωρολόγος της ΕΡΤ, παρά το γεγονός ότι η κατάσταση βελτιώνεται τις προσεχείς ημέρες, από τη Δευτέρα μας περιμένει αρκετή αστάθεια σε πολλές περιοχές.

Η θερμοκρασία στη Βοβούσα Ιωαννίνων κυμάνθηκε κάτω από το 0 τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης (02/06), με τον κ. Αρναούτογλου να τονίζει ότι μια... ψύχρα θα την έχουμε σε όλα τα ηπειρωτικά της χώρας τα πρωινά.

Καιρός: Τα κύρια χαρακτηριστικά της αστάθειας μέχρι το τέλος της ερχόμενης εβδομάδας

Καλός θα είναι ο καιρός μέχρι την ερχόμενη Κυριακή, όμως ο Αρναούτογλου προειδοποιεί πως ο καιρός δεν θα είναι… συμβατός με την εποχή, με τα φαινόμενα να αλλάζουν από Δευτέρα και θα έχει διάρκεια μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

Συγκεκριμένα, η χώρα μας θα έχει ιδιαίτερα άστατο καιρό από την προσεχή Δευτέρα, πρώτα στις βορειότερες-βορειοδυτικές περιοχές.

Κατά τη διάρκεια των θερμών ωρών της Δευτέρας και έπειτα αναμένεται να κάνουν την εμφάνισή τους μπόρες, βροχές και καταιγίδες στα κεντρικά και τα βόρεια, όχι μόνο στα ορεινά, αλλά και στις υπόλοιπες περιοχές.

Η επόμενη εβδομάδα, ίσως σε καθημερινή βάση, θα έχει ασταθή φαινόμενα τα μεσημέρια και τα απογεύματα, σχεδόν σε όλη την ηπειρωτική χώρα και κυρίως στα κεντρικά και τα βόρεια.

{https://www.youtube.com/watch?v=EFJuLLa4M34}

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.