Κορονοπάρτι στη Μυτιλήνη: Mόνο για τα βεγγαλικά κατηγορείται ο ποδοσφαιριστής-διοργανωτής (βίντεο)

Κορονοπάρτι στη Μυτιλήνη: Κορονοπάρτι στη Μυτιλήνη:

Δικογραφία σχηματίστηκε για το κορονοπάρτι στη Μυτιλήνη από διεθνή ποδοσφαιριστή. Από την έρευνα προσδιορίστηκε ότι για τη συγκεκριμένη συνάθροιση δεν υφίστανται απαγορεύσεις – περιορισμοί που να υπάγονται στη νομοθεσία για τα μέτρα κατά της διασποράς του κορονοϊού. 

Με αφορμή το κορονοπάρτι που διοργανώθηκε σε σπίτι στη Γέρα στη Λέσβο, σχηματίστηκε, τελικά, ποινική δικογραφία σε βάρος του διοργανωτή και ιδιοκτήτη της οικίας, που είναι διεθνής ποδοσφαιριστής για παράβαση της νομοθεσίας για τα βεγγαλικά.

Αυτή υποβλήθηκε στην αρμόδια Εισαγγελική Αρχή για περαιτέρω αξιολόγηση, ενώ από την έρευνα προσδιορίστηκε ότι για τη συγκεκριμένη συνάθροιση δεν υφίστανται απαγορεύσεις – περιορισμοί που να υπάγονται στη νομοθεσία για τα μέτρα κατά της διασποράς του κορονοϊού.

Υπενθυμίζεται ότι κορονοπάρτι στήθηκε στη Λέσβο από διεθνή ποδοσφαιριστή με καλεσμένους τουλάχιστον 40 άτομα, ενώ είναι σε ισχύ συγκεκριμένα μέτρα κατά του κορονοϊού. Κυριάρχησαν η δυνατή μουσική, το τραγούδι, ο χορός, τα ποτά, οι τούρτες, τα φωτορυθμικά. Τα βεγγαλικά ήταν ορατά από κάθε σημείο της πόλης.

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.