Το ωράριο διάθεσης self test από τα φαρμακεία της Θεσσαλονίκης

Το ωράριο διάθεσης self test Το ωράριο διάθεσης self test

Μόνο κατά το υποχρεωτικό ωράριο των φαρμακείων βάσει νόμου θα γίνεται πλέον η διανομή των self test, όπως αποφάσισε, στη διάρκεια της σημερινής έκτακτης συνεδρίασής του, ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης (ΦΣΘ).

Έτσι, πλέον τα self tests θα διατίθενται από τα φαρμακεία της Θεσσαλονίκης Δευτέρα και Τετάρτη από 08:00-14:00 και Τρίτη- Πέμπτη και Παρασκευή από 08:00-14:00 και από 17:00-21:00.

Ο ΦΣΘ ενημερώνει παράλληλα ότι η πλατφόρμα με τους ΑΜΚΑ των πολιτών που δικαιούνται δωρεάν self test θα είναι κλειστή από το Μεγάλο Σάββατο 1 Μαΐου στις 20:00 έως και την Τετάρτη 5 Μαΐου στις 08:00, όπως και κάθε Σαββατοκύριακο έως το τέλος Μαΐου.

Επίσης τα φαρμακεία δεν θα διαθέτουν self test στη διάρκεια των διανυκτερεύσεων.

Ο ΦΣΘ απευθύνει έκκληση στους πολίτες να σεβαστούν την απόφαση αυτή γλιτώνοντας το συνωστισμό και την ταλαιπωρία και συμβάλλοντας κι αυτοί στην ομαλή λειτουργία των φαρμακείων της πόλης.

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.