Πλοίο από τη Βραζιλία «πιάστηκε» με 50 κιλά κοκαΐνη στους Αγίους Θεοδώρους (εικόνες)

Πλοίο από τη Βραζιλία Πλοίο από τη Βραζιλία

Tο συγκεκριμένο πλοίο, που μετέφερε σόγια, παρακολουθούσε διακριτικά το Λιμενικό Σώμα από την Αίγινα, και όταν αυτό «έδεσε» στο λιμάνι της συγκεκριμένης περιοχής στην Κορινθία, ξεκίνησε ένας εξονυχιστικός έλεγχος

Ένα πλοίο, το οποίο μετέφερε σόγια από τη Βραζιλία στην Κορινθία, έκρυβε στα... αμπάρια του και 50 κιλά κοκαΐνης. Αυτά εντόπισαν από τις ελληνικές Αρχές στους Αγίους Θεοδώρους.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του «Hlektra.gr», το εν λόγω πλοίο παρακολουθούσε διακριτικά το Λιμενικό Σώμα από την Αίγινα και όταν αυτό «έδεσε» στο λιμάνι της συγκεκριμένης περιοχής στην Κορινθία, ξεκίνησε ένας εξονυχιστικός έλεγχος με τη συμμετοχή βατραχανθρώπων, καθώς και ειδικά εκπαιδευμένων σκύλων.

Τελικά από τον έλεγχο βρέθηκε η συγκεκριμένη ποσότητα ναρκωτικών. Το πλήρωμα ήταν 23 άτομα με καταγωγή από τη Ρωσία και τις Φιλιππίνες.

Δείτε εικόνες:

kokaini narkwtika ploio sogia agioi theodoroi korinthia hlektra.gr 1

kokaini narkwtika ploio sogia agioi theodoroi korinthia hlektra.gr 2

kokaini narkwtika ploio sogia agioi theodoroi korinthia hlektra.gr 3

kokaini narkwtika ploio sogia agioi theodoroi korinthia hlektra.gr 4

Πηγή: hlektra.gr

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.