Βόλος: Μπλόκο της αστυνομίας απέτρεψε νέο κορωνοπάρτι (εικόνες)

Βόλος: Μπλόκο της Βόλος: Μπλόκο της

Νέο κορωνοπάρτι απέτρεψε η αστυνομία του Βόλου χθες το βράδυ, καθώς άνδρες της αστυνομίας με περιπολικά και μηχανές απέκλεισαν την κεντρική πλατεία και δεν έδωσαν κανένα περιθώριο για «παρατράγουδα».

 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του thenewspaper.gr μετά το κορωνοπάρτι που έγινε προχθές τα ξημερώματα σε κεντρική πλατεία του Βόλου, η αστυνομία δεν είχε σκοπό να αφήσει να πραγματοποιηθεί και νέα συγκέντρωση.

 koronoparty volos plateia astynomikh mhxanh

Τις τελευταίες ημέρες οι κάτοικοι στις οδούς Τ. Οικονομάκη, Αγ. Νικολάου, Κουμουνδούρου είχαν κάνει καταγγελίες για παράνομα πάρτι. Το ποτήρι ξεχείλισε χθες τα ξημερώματα όταν περισσότερα από 150 άτομα έστησαν κορωνοπάρτι στην κεντρική πλατεία της πόλης.

Η αστυνομία όμως, αποφάσισε να κόψει την όρεξη σε όσους ονειρεύονταν να στήσουν και πάλι χθες ένα νέο πάρτι εκεί. Ετσι το μπλόκο που έκανε η αστυνομία και μάλιστα με τον Αστυνομικό Διευθυντή Μαγνησίας, Μιλτιάδη Αλεξάκη, να ηγείται της όλης επιχείρησης, απέτρεψε νέες τέτοιες σκηνές.

koronoparty volos plateia astynomiko peripoliko 2 .jpg 1

Ο dj χρησιμοποιούσε τα ηχεία του αυτοκινήτου του για να δείνει τον αριθμό του και συνελήφθη από την αστυνομία, ενώ θα του επιβληθεί το βαρύ πρόστιμο που προβλέπεται σε τέτοιες περιπτώσεις.

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.