Τσιόδρας: Ανοιχτό ενδεχόμενο να «πέσουν» οι μάσκες μεταξύ εμβολιασμένων

Τσιόδρας: Ανοιχτό Τσιόδρας: Ανοιχτό

Ο καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας, σε παρέμβασή του σε ημερίδα, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να σταματήσουν να φορούν μάσκες οι εμβολιασμένοι. Παράλληλα είπε πώς στην πατρίδα μας κυριαρχεί η βρετανική μετάλλαξη του κορονοϊού.

«Τα δεδομένα δείχνουν ότι η παραλλαγή Β117 η οποία εντοπίστηκε για πρώτη φορά στο Ηνωμένο Βασίλειο κυριαρχεί και στην πατρίδα μας και για την παραλλαγή αυτή τα εμβόλια δουλεύουν. Η αποτελεσματικότητα τους είναι στο 97%.»

Όπως είπε ο καθηγητής, η επιτροπή θα συζητήσει την χαλάρωση των μέτρων κυρίως όσον αφορά τους εμβολιασμένους. «Από τη δίνη της πανδημίας δεν θα βγούμε πάντως το 2021», τόνισε.

Με βάση τα στοιχεία η πανδημία δείχνει πτωτική τάση σε όλη τη χώρα, με μοναδική εξαίρεση τη Θράκη.

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.