Τον Μάιο το άνοιγμα καφέ και εστιατορίων μόνο σε εξωτερικούς χώρους

Τον Μάιο το άνοιγμα καφέ Τον Μάιο το άνοιγμα καφέ

Τα καφέ και τα εστιατόρια σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες αναμένεται να ανοίξουν στις 4 Μαϊου αλλά με αυστηρούς κανόνες. 

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες το άνοιγμα της εστίασης σύμφωνα με πληροφορίες θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη του Πάσχα (4 Μαϊου) αλλά μόνο με τραπέζια έξω, με κανόνες και υποχρωτικά self test σε εργαζόμενους.

Προκειμένου λοιπόν να λειτουργήσει αυτό το πλάνο, οι εργαζόμενοι θα υποβάλλονται υποχρεωτικά σε self test, ενω στο παιχνίδι θα μπουν και οι δήμοι προκειμένου να παραχωρηθούν έξτρα τετραγωνικά στους έξω χώρους, όπως άλλωστε είχε γίνει και μετά την άρση των περιορισμών στο προηγούμενο lockdown.

Αξίζει να σημειωθεί ότι o σχεδιασμός για τη χαλάρωση των μέτρων περιλαμβάνει επίσης τις εξής ημερομηνίες-κλειδιά:

19 Απριλίου: Ανοίγουν εμπορικά κέντρα, κέντρα αισθητικής και φροντιστήρια αλλά μόνο για μαθητές Λυκείου.
24 Απριλίου: Ελεύθερη πρόσβαση στα καταστήματα, χωρίς click inside/click in shop και click away.

 

 

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.