Θρίλερ στη Γαλλία: Πυροβόλησαν 10χρονο κοριτσάκι

Θρίλερ στη Γαλλία: Θρίλερ στη Γαλλία:

Ένα κορίτσι 10 ετών πυροβολήθηκε στην περιοχή Pantin της Γαλλίας, ενώ βρισκόταν στο αυτοκίνητο μαζί με τον τον πατέρα της. Ο δράστης  πυροβόλησε αρκετές φορές με πυροβόλο όπλο ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ο στόχος ήταν ο πατέρας της. Το περιστατικό σημειώθηκε στην οδό Rouget de Lisle. 

Το κορίτσι νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάτασταση καθώς μια σφαίρα το τραυμάτισε στην πλάτη, σύμφωνα με πηγή της αστυνομίας, που επικαλείται το France Bleu.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, ένας άντρας οπλισμένος με πυροβόλο όπλο πυροβόλησε προς την κατεύθυνση ενός οχήματος, τραυματίζοντας το παιδί που ήταν στο όχημα με τον πατέρα του.
Ο πατέρας μετέφερε την κόρη του στο νοσοκομείο. 

Να σημειωθεί πως ο δράστης διέφυγε ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται έρευνα της αστυνομίας.

Στόχος ο πατέρας της, έρευνες για την εμπλοκή του με ναρκωτικά

Το bfmtv.com αναφέρει πως ο πατέρας του κοριτσιού ήταν γνωστός στις αστυνομικές αρχές για αδικήματα που σχετίζονται με ναρκωτικά,  ενώ ανεπιβαβαίωτες πηροφορίες θέλουν λόγος να πρόκεται για  υπόθεση ξεκαθαρίσματος λογαριασμών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι χθες 12/4 ένας άνδρας και μια γυναίκα πυροβολήθηκε έξω από το νοσοκομείο Henri Dunant, όπου έχει μετατραπεί σε εμβολιαστικό κέντρο για τον κορονοϊό, αναφέρει η express.co.uk. Η γυναίκα τραυματίστηκε και ο άνδρας σκοτώθηκε από τα πυρά. 

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.