Αγρίνιο: Προφυλακιστέοι οι άνδρες που σκότωσαν 91χρονο και βασάνισαν τη σύζυγό του

Αγρίνιο: Προφυλακιστέοι οι Αγρίνιο: Προφυλακιστέοι οι

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν μετά τις απολογίες τους στην ανακρίτρια Αγρινίου οι τρεις άνδρες που κατηγορούνται για την ληστεία σε βάρος ηλικιωμένου ζευγαριού, στις 8 Ιανουαρίου στην κοινότητα Χαλκιόπουλο, από την οποία επήλθε ο θάνατος του 91χρονου άνδρα.

Μετά τις πολύωρες απολογίες των κατηγορουμένων ακολούθησε διάσκεψη της ανακρίτριας και του εισαγγελέα, όπου αποφασίσθηκε ομόφωνα η προφυλάκιση και των τριών.

Από την πλευρά τους, οι συνήγοροι υπεράσπισης των κατηγορουμένων υποστήριξαν ότι οι εντολείς τους αρνούνται όλες τις κατηγορίες, ενώ κατά την διάρκεια της ανακριτικής διαδικασίας κατέθεσαν πέντε μάρτυρες προς υπεράσπιση των τριών κατηγορουμένων.

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.