Νέο κατάστημα ΒΕΝΕΤΗ στο Μπουρνάζι

Νέο κατάστημα ΒΕΝΕΤΗ στο Νέο κατάστημα ΒΕΝΕΤΗ στο

Νέο κατάστημα ΒΕΝΕΤΗ ξεκινά τη λειτουργία του στον Νομό Αττικής. Πρόκεται για το ΒΕΝΕΤΗ FOOD HALL στο Μπουρνάζι-Περιστέρι, επί της οδού Κύπρου 104.

Όπως ανακοίνωσε η εταιρεία, το νέο κατάστημα εντάσσεται στο αναπτυξιακό πρόγραμμα της εταιρείας για το 2021 που περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, την έναρξη λειτουργίας νέων καταστημάτων στο άμεσο διάστημα. Σύμφωνα με το πρόγραμμα, η εταιρεία προχωρά στη λειτουργία νέων καταστημάτων ή τη μετεγκατάσταση καταστημάτων της σε νέα ακίνητα, στα οποία οι όροι συνεργασίας και μίσθωσης θα είναι προσαρμοσμένοι στα δεδομένα της σημερινής κρίσης.

Σημειώνεται ότι το νέο κατάστημα όπως και τα υπόλοιπα καταστήματα που θα λειτουργήσουν, θα απορροφήσουν τμήμα των εργαζομένων από τα καταστήματα ΒΕΝΕΤΗ που έκλεισαν τον Οκτώβριο.

Υπενθυμίζεται ότι όπως είχε γνωστοποιηθεί η εταιρία επρόκειτο να προβεί σε οριστικό κλείσιμο πέντε καταστημάτων μέχρι τέλος Οκτωβρίου. Μάλιστα, δεν είχε αποκλειστεί το ενδεχόμενο να υπάρξουν και νέα λουκέτα τη νέα χρονιά αν δεν υπάρξουν μειώσεις ενοικίων.

Όπως είχε γράψει το το FnB Daily, ο λόγος που η Διοίκηση οδηγήθηκε σε αυτή την απόφαση είναι η ακαμψία των ιδιοκτητών των ακινήτων, στα οποία στεγάζονται τα καταστήματα της αλυσίδας, οι οποίοι δείχνουν να μην καταλαβαίνουν το πρόβλημα  και το λόγο αδυναμίας πληρωμής των ενοικίων, γεγονός που οδηγεί σε προστριβές.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα η διοίκηση τότε δεν είχε αποκλείσει το ενδεχόμενο να κλείσει ακόμα 20 καταστήματα μέσα στο 2021. Περισσότερα σχετικά με το δημοσίευμα αυτό ΕΔΩ

 

 

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.