Τι πρέπει να κάνουμε για να είμαστε ασφαλείς στα κέντρα αισθητικής

Τι πρέπει να κάνουμε για να Τι πρέπει να κάνουμε για να

Τα μαγαζιά ανοίξανε και μέσα σε αυτά είναι και τα κέντρα αισθητικής. Ο Υγιεεινολόγος Κωνσταντίνος Ντελέζος αναφέρει τη σημασία των μέτρων καθώς δείχνει βήμα βήμα τι πρέπει να κάνουν οι επισκέπτες ώστε να είναι ασφαλείς.

Μιλώντας στην ΕΡΤ, ο κύριος Ντελέζος πραγματοποίησε αυτοψία σε κέντρο αισθητικής ενώ τόνισε τη σημασία της τήρησης των μέτρων, τόσο από τους πελάτες όσο και από τους επαγγελματίες και υπαλλήλους.

Τα προκαθορισμένα ραντεβού, η τήρηση των αποστάσεων, η χρήση αντισηπτικών και ο επαρκής εξαερισμός των χώρων αποτελούν μερικά από τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας, ενώ στο βίντεο που ακολουθεί ο κύριος Ντελέζος δείχνει τις σωστές πρακτικές ασφάλειας ώστε να μειωθεί ο κίνδυνος μόλυνσης.

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.