Κρήτη: Άγρια δολοφονία δείχνει το πόρισμα του ιατροδικαστή για τη δολοφονία της μητέρας

Κρήτη: Άγρια δολοφονία Κρήτη: Άγρια δολοφονία

Δεκατέσσερις μαχαιριές υπέστη η άτυχη 54χρονη στα Μεσκλά, που έπεσε νεκρή όπως φαίνεται, από τα χέρια του Νορβηγού συντρόφου της στην οικία της.

Στο ύψος του αυχένα και των ώμων ήταν οι περισσότερες μαχαιριές που δέχθηκε η άτυχη γυναίκα και μητέρα που δολοφονήθηκε στην Κρήτη, ενώ ο θάνατος επήλθε από απώλεια αίματος, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή.

Πιο συγκεκριμένα από τη νεκροψία, σύμφωνα με την αναφορά του ιατροδικαστή, το θύμα είχε 8 τραύματα τομής και 6 εκδορές από το μαχαίρι του δράστη, με μία από αυτές, στην πλάγια τραχηλική χώρα, να έχει σαν αποτέλεσμα τη ρήξη δεξιάς καρωτίδας, την απώλεια αίματος και εν τέλει το θάνατο της γυναίκας.

Η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για την εύρεση του Νορβηγού που είναι και ο πρώτος ύποπτος των αρχών για το αποτρόπαιο έγκλημα. Σύμφωνα με το zarpanews.gr, ο Νορβηγός φαίνεται να μήν έχει φύγει ακόμη από το νησί, καθώς από τους ελέγχους που έγιναν στις αεροπορικές και ακτοπλοϊκές εταιρείες δεν βρέθηκε το ονομά του στις λίστες επιβατών.

Περαιτέρω, σύμφωνα με πληροφορίες τους flashnews, ο Νορβηγός σύντροφος του 55χρονου θύματος φαίνεται να επικοινώνησε με την κόρη της γυναίκας και να είπε «Σκότωσα τη μάνα σου».  Ακόμα κι έπειτα από προσπάθειες να εντοπιστεί το στίγμα του κινητού του, η αστυνομία σύμφωνα με πληροφορίες φαίνεται πως δεν τα κατάφερε.

Ακόμη, ο εν διαστάσει σύζυγος της γυναίκα είπε:

«Όταν με πήρε τηλέφωνο και με ενημέρωσε για τη φασαρία που γινόταν στο σπίτι, μου ζήτησε να την πάρω πίσω. Όμως εγώ δεν είχα πάει ποτέ στο σπίτι που ζούσε. Ήταν 23.00 το βράδυ. Της είπα να πάει να μείνει κάπου αλλού. Μετά έκλεισε το κινητό και στη συνέχεια πήρα τον σύντροφό της. Του είπα να μην της κάνει κακό. “Είναι τρελή” μου απάντησε αλλά κατάλαβα ότι γινόταν μια φασαρία.

Πήρα πολλές φορές εκείνο το βράδυ. Όταν το σήκωσε ξανά μου υποσχέθηκε ότι δεν θα της κάνει κακό. Δεν ήταν η πρώτη φορά. Είχαν γίνει και άλλα επεισόδια. Όπως τον περασμένο Απρίλιο, όταν και πάλι είχαμε καραντίνα λόγω του κορονοϊού».

Μιλώντας σε εκπομπή του Alpha, ο πρώην σύζηγος του θύματος φαίνεται πεπεισμένος πως ο δράστης είναι ο Νορβηγός και μεταξύ άλλων λέει «Είναι ντροπη να συμβαίνουν αυτά».

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.