13033: Χρονικός περιορισμός μόνο για τον κωδικό 2 στο SMS

13033: Χρονικός περιορισμός 13033: Χρονικός περιορισμός

SMS στο 13033 θα πρέπει να στείλουν οι καταναλωτές για να βγουν από το σπίτι. Ωστόσο, κάτι που πρέπει να προσέξουν οι πολίτες είναι χρονικός περιορισμός που έχει τεθεί σε ισχύ από χτες και πιάνει τον κωδικό 2.

Χρονικό περιορισμό έχουν όλοι οι πολίτες για να ψωνίσουν από χτες. Συνεπώς οι πολίτες θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί στη διάρκεια του χρόνου που θα βρίσκονται εκτός σπιτιού.

Βέβαια πολλοί πολίτες έχουν βρει το «κόλπο» για να μένουν και πέραν των δύο ωρών έξω καθώς, σβήνουν το SMS στο 13033 όταν τελειώσει το δίωρο και ξαναστέλνουν νέο κωδικό. Έτσι σε περίπτωση ελέγχου οι αστυνομικοί δεν είναι σε θέση να εξακριβώσουν τη πραγματική ώρα που έστειλαν πολίτες SMS στο 13033 για να βγουν έξω.

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.