Proton Bank: Έξι χρόνια κάθειρξη στον Λαυρεντιάδη με αναστολή

Proton Bank: Έξι χρόνια κάθειρξη Proton Bank: Έξι χρόνια κάθειρξη

Ποινή κάθειρξης 6 ετών με αναστολή μέχρι το Εφετείο του, επέβαλε το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων στον Λαυρέντη Λαυρεντιάδη για τα φερόμενα ως επισφαλή δάνεια των 792 εκατομμυρίων ευρώ της Proton Bank.

Με ποινή κάθειρξης 6 ετών αλλά ελεύθερος θα παραμείνει ο επιχειρηματίας Λαυρέντης Λαυρεντιάδης, μετά την απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων για την υπόθεση των δανείων, ύψους 792 εκατ. εκατομμυρίων ευρώ, της Proton Bank.

Το πρωτοβάθμιο δικαστήριο έπειτα από μακρά ακροαματική διαδικασία εξέδωσε την απόφασή του επί των ποινών.

Βάσει αυτής, στον Λαυρέντη Λαυρεντιάδη, επιβλήθηκε ποινή κάθειρξης έξι ετών με αναστολή μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης σε δεύτερο βαθμό.

Ακόμη, με την ίδια απόφασή του το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων επέβαλε στα άλλα οκτώ εμπλεκόμενα πρόσωπα ποινές φυλάκισης από πέντε ή έξι έτη.

Οι δικαστές έδωσαν σε όλους τους καταδικασθέντες αναστολή ενώ τους αναγνώρισαν το ελαφρυντικό του σύννομου βίου.

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.