Κλειστά σχολεία αύριο Δευτέρα 18 Ιανουαρίου

Κλειστά σχολεία αύριο Κλειστά σχολεία αύριο

Κλειστά σχολεία αύριο σε Φλώρινα αλλά και σε Χορτιάτη ενώ μέχρι το τέλος της ημέρας και άλλοι δήμοι να ανακοινώσουν κλειστά σχολεία - Δημοτικά καθώς πλέον υπάρχει οδηγίας για ανοιχτά παράθυρα 10 λεπτά τη διδακτική ώρα, ως μέτρο για τον κορονοϊό.

Κλειστά θα είναι αύριο, Δευτέρα 18 Ιανουαρίου, Δημοτικά Σχολεία και Νηπιαγωγεία, σε περιοχές του δήμο Πυλαίας – Χορτιάτη, λόγω του παγετού και των πολύ χαμηλών θερμοκρασιών για την πρόληψη ατυχημάτων

Σύμφωνα με ανακοίνωση της διοίκησης του δήμου, κλειστά θα είναι τα Δημοτικά και Νηπιαγωγεία στη δημοτική ενότητα Χορτιάτη (Χορτιάτης, Ασβεστοχώρι, Εξοχή και Φίλυρο).

Σημειώνεται ότι στις υπόλοιπες δημοτικές ενότητες Πανοράματος και Πυλαίας θα λειτουργήσουν κανονικά.

Κλειστά τα σχολεία του Δήμου Φλώρινας τη Δευτέρα 18 Ιανουαρίου

Με απόφαση του Δημάρχου Φλώρινας κ. Βασίλη Γιαννάκη, τα νηπιαγωγεία, τα δημοτικά σχολεία και τα σχολεία ειδικής αγωγής του Δήμου Φλώρινας θα παραμείνουν κλειστά τη Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2021 εξαιτίας των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην περιοχή (χαμηλές θερμοκρασίες), καθώς και λόγω των μέτρων για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού (υποχρέωση λειτουργίας των σχολικών μονάδων με ανοιχτά παράθυρα).

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.