Δημοσκόπηση Alpha: Τι λένε οι πολίτες για εμβόλια, διερευνητικές και κόντρα εκκλησίας - κράτους στα Θεοφάνια

Δημοσκόπηση Alpha: Τι λένε οι Δημοσκόπηση Alpha: Τι λένε οι

Ο Alpha έδειξε την μεγάλη δημοσκόπηση από την εταιρεία Marc, όπου οι πολίτες απάντησαν σχετικά με το αν θα εμβολιαστούν, τι πιστεύουν για την κόντρα εκκλησίας - κράτους που είχαμε στα Θεοφάνια αλλά και για τις συζητήσεις με την Τουρκία.

Η δημοσκόπηση σχετικά με τα εμβόλια, πραγματοποιήθηκε το διάστημα 7-11 Ιανουαρίου, μεταξύ 1.010 πολιτών.

Στην ερώτηση για το αν σκοπεύετε να εμβολιαστείτε το 46,9% απάντησε «ναι, όσο πιο σύντομα γίνεται», το 23,2% «ναι, αργότερα», το 19,8 «σίγουρα όχι» και το 6,7% «μάλλον όχι».

Έτσι, λοιπόν, το 70,1% απαντάει «ναι ή μάλλον ναι» στο αν θα κάνει το εμβόλιο, έναντι 26,5% που απαντάει «σίγουρα ή μάλλον όχι».
προθεση εμβολιασμου

Όσο για την αξιολόγηση της κυβέρνησης σχετικά με τον χειρισμό για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορονοϊού οι θετικές γνώμες φτάνουν το 53%, ενώ οι αρνητικές το 46%.

Με αφορμή την αντίθεση κόντρα Εκκλησίας και κυβέρνησης για τα Θεοφάνια, το 64,5% θεωρεί πως δίκιο έχει η κυβέρνηση, με το 24,8 να δίνει δίκιο στην Εκκλησία.
πολιτεια vs εκκλησία

Τι πρέπει να γίνει με τις εκκλησίες το επόμενο διάστημα: «Να παραμείνουν ανοιχτές για πιστούς με μάσκες και αποστάσεις», λέει το 33,5%, «να γίνονται οι λειτουργίες κεκλεισμένων των θυρών, χωρίς πιστούς» λέει το 38,3%, «να είναι κλειστές για όλους», λέει το 26,1%.

Σχετικά με τα ελληνοτουρκικά και για το αν η ΕΕ θα στηρίξει την Ελλάδα στα θέματα με την Τουρκία, το 49,5% απάντησε «όχι», το 35,9% «εν μέρει» και το 12,6% «ναι».

Για τις συνομιλίες με την Τουρκία «όχι, να μην πάμε σε συνομιλίες» λέει το 29,7%, «να πάμε με μόνο θέμα τα θαλάσσια σύνορα» λέει το 47%, «να πάμε σε συνομιλίες με όλα τα θέματα» λέει το 18,7%.
συνομιλίες με την τουρκια

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.