Τουρκική ακταιωρός πλησιάζει Καλυμνικό αλιευτικό στα Ίμια - Βίντεο ντουκουμέντο

Τουρκική ακταιωρός Τουρκική ακταιωρός

Μία ακόμη τουρκική πρόκληση σημειώθηκε σήμερα Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2021 στη ευρύτερη θαλάσσια περιοχή των Ιμίων. Τουρκική ακταιωρός  αναπτύσσοντας μεγάλη ταχύτητα και με επικίνδυνους ελιγμούς πλησίασε Καλύμνικο αλιευτικό .Όπως μπορείτε να δειτε στο παρακάτω βίντεο ντοκουμέντο έφτασε σε «απόσταση αναπνοής» από την πλώρη του. 

Περιπολικό σκάφος του ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ προσπάθησε να εκδιώξει την τουρκική ακταιωρό. Σύμφωνα με το kalymnonews.gr, τα τουρκικά σκάφη της ακτοφυλακής συνεχίζουν τις προκλήσεις του με επικίνδυνους ελιγμούς που πραγματοποιούν δημιουργώντας προβλήματα στην ασφάλεια της ναυσιπλοΐας, καταστρέφουν αλιευτικά εργαλεία, ενώ οι ενέργειες τους εγκυμονούν και τον κίνδυνο προκλήσεως ακόμη και θερμού επεισοδίου με σκάφη του ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ.

Προσοχή στο παρακάτω βίντεο ντοκουμέντο ακούγονται βωμολοχίες. 

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.