Αυτά είναι τα χρήματα που παίρνουν οι Διάσημοι στο Survivor 4

Αυτά είναι τα χρήματα που Αυτά είναι τα χρήματα που

To Survivor αποτελεί αντικείμενο σχολιασμού σε κάθε lifestyle στήλη έντυπου ή ηλεκτρονικού Μέσου, με αυτό που απασχολεί έντονα τις τελευταίες μέρες να είναι οι αμοιβές που λαμβάνουν φέτος οι Διάσημοι.

Στη φωλιά των Κου Κου του Star, παρουσίασαν αναλυτικά τη λίστα με τα ποσά που παίρνουν οι Διάσημοι του Survivor, ανά εβδομάδα. Αναλυτικά:

Ανθή Σαλαγκούδη 6,500 ευρώ Τριαντάφυλλος 6,000 ευρώ Αλέξης Παππάς 5,500 ευρώ Κάτια Ταραμπάνκο 5,500 ευρώ Αγγελική Λάμπρη 5,500 ευρώ Πάνος Καλίδης 4,500 ευρώ Μιχάλης Αρναούτης 4,500 ευρώ Άννα Μαρία Βέλλη 4,000 ευρώ Γιώργος Κοψιδάς 3,500 ευρώ Περικλής Κονδυλάτος 3,000 ευρώ

Όσον αφορά τους Μαχητές, αυτοί βρίσκονται σε αρκετά χαμηλότερο επίπεδο αμοιβών. Σύμφωνα με την εκπομπή του Star, οι Μαχητές του Survivor 4 λαμβάνουν από 500 έως 1,000 ευρώ ο καθένας την εβδομάδα.

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.