Δεν ανοίγουν τα σχολεία στη Σητεία λόγω κορονοϊού

Δεν ανοίγουν τα σχολεία στη Δεν ανοίγουν τα σχολεία στη

Δεν ανοίγουν τα σχολεία στη Σητεία, έπειτα από έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, καθώς τα κρούσματα που έχουν εντοπιστεί στην περιοχή επιφέρουν ανησυχίες.

Τη Δευτέρα αναμένεται να ανοίξουν τα δημοτικά και νηπιαγωγεία της χώρας μας, όμως εκτάκτως συνεδρίασε το μεσημέρι το Δημοτικό Συμβούλιο της Σητείας με αφορμή τα κρούσματα κορωνοϊού που έχουν εντοπιστεί στην περιοχή και σύμφωνα με το cretapost αποφάσισε να κρατήσει τα σχολεία κλειστά.

Με απόφαση του Δημάρχου Γιώργου Ζερβάκη αποφασίστηκε η αναστολή λειτουργίας των σχολικών μονάδων του Δήμου σε μία προσπάθεια να σταματήσει η εξάπλωση του ιού. Τα μαθήματα θα γίνουν διαδικτυακά.

«Η κατάσταση είναι δύσκολη»

Η κατάσταση αν δεν προσέξουμε θα είναι πολύ δύσκολη, τόνισε κατά την διάρκεια του έκτακτου δημοτικού συμβουλίου ο Δήμαρχος. Εξετάζεται το ενδεχόμενο να βρεθεί ξενοδοχείο προκειμένου να φιλοξενηθούν κρούσματα μετά από επιθυμία των δημοτών.

Ο Δήμαρχος έκανε έκκληση στους πολίτες να ενημερώνουν άμεσα τους γιατρούς τους ή τον ΕΟΔΥ σε περίπτωση που τυχόν παρουσιάζουν ύποπτα συμπτώματα. Επίσης να τηρούν όλα προβλεπόμενα μέτρα.

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.