Νέα εξέλιξη, αναβάλλεται για αύριο η επιτροπή που θα εξέταζε αν θα ανοίξει το click away

Νέα εξέλιξη, αναβάλλεται Νέα εξέλιξη, αναβάλλεται

Αναβλήθηκε για αύριο η συνεδρίαση της Επιτροπής που ήταν προγραμματισμένη για τις 15:00, με θέμα της επανεκκίνηση της αγοράς με το click away.

Αύριο θα πραγματοποιηθεί τελικά η σύσκεψη από το υπουργείο Ανάπτυξης που θα αποφασίσει τι μέλλει γενέσθαι σχεστικά με το άνοιγμα των καταστημάτων από τη Δευτέρα με click away.

«Σήμερα ή αύριο θα ληφθεί η απόφαση το τι θα ξεκινήσει τη Δευτέρα αφού όμως ληφθεί η επιστημονική άποψη και γνώση των επιστημόνων. Επομένως αναμένουμε τις αποφάσεις που θα ανακοινωθούν έως και αύριο», δήλωσε νωρίτερα, ο Νίκος Παπαθανάσης.

«Προφανώς δεν πρόκειται να ξεκινήσουμε τη Δευτέρα το click in shop, εκείνο το οποίο μπορεί ξεκινήσει είναι το click away έτσι όπως λειτούργησε τόνισε μεταξύ άλλων ο Νίκος Παπαθανάσης».

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.