Κρίσιμα τα επόμενα 24ωρα για τον νεαρό από την Εύβοια που τραυματίστηκε βουτώντας για τον σταυρό

Κρίσιμα τα επόμενα 24ωρα για Κρίσιμα τα επόμενα 24ωρα για

Κρίσιμα είναι τα επόμενα 24ωρα για τον νεαρό στην Εύβοια που βούτηξε τα Θεοφάνεια για τον σταυρό και τραυματίστηκε σοβαρά στον αυχένα.

Ο άτυχος 26χρονος Γιάννης τραυματίστηκε βουτώντας στη θάλασσα στην Αμάρυνθο, για να πιάσει το Σταυρό. Αμέσως διακομίστηκε στο ΚΑΤ.

Έπειτα από εξειδικευμένες εξετάσεις η ομάδα των γιατρών του ΚΑΤ αποτελούμενη από νευρολόγους και νευροχειρουργούς, διαπίστωσε σοβαρή κάκωση του αυχένα η οποία επηρεάζει και τη λειτουργία του νωτιαίου μυελού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του eviatopblog.gr και επειδή ο νεαρός έμεινε μπρούμυτα για αρκετή ώρα μέσα στη θάλασσα, εισήλθε νερό στους πνεύμονες και ήταν απαραίτητη μία χειρουργική επέμβαση στην οποία ήδη υποβλήθηκε.

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.