Καιρός Αρναούτογλου: Ποιος χειμώνας! Θερμή εισβολή το Σαββατοκύριακο με ασυνήθιστα υψηλές θερμοκρασίες

Καιρός Αρναούτογλου: Ποιος Καιρός Αρναούτογλου: Ποιος

Μπορεί το ημερολόγιο να δείχνει 5 Ιανουαρίου αλλά σύμφωνα με την πρόβλεψη που έκανε ο γνωστός μετεωρολόγος, Σάκης Αρναούτογλου ο καιρός το Σαββατοκύριακο θα θυμίζει καλοκαίρι.

Όπως αναφέρει στην ανάρτηση,στο facebook  ο γνωστός μετεωρολόγος αναμένεται θερμή εισβολή στην κεντρική και κυρίως στην νότια Ελλάδα το Σαββατοκύριακο.

Όπως αναφέρει, η θερμοκρασία θα σημειώσει εντυπωσιακή άνοδο για την εποχή στις περισσότερες περιοχές της κεντρικής και κυρίως της νότια Ελλάδας ενώ την Κυριακή στην βόρεια Κρήτη ο νοτιάς εκτός από το να μεταφέρει και κάποια σκόνη δεν αποκλείεται να εκτοξεύσει τον υδράργυρο και στους 29 βαθμούς Κελσίου.

Δείτε την ανάρτηση:

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.